web analytics

SAMENWERKING MET TG PERSONAL TRAINING

‼️ PT’er Thom bij Kim’s Gym ‼️

Om te beginnen zal ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Thom Govaers 19 jaar oud en zit op het Cios in Goes. Ik volg het profiel fitness, en loop nu stage bij Kim’s Gym. Ik vind het leuk om mijn kennis over te brengen aan klanten. Het mooie aan personal-training vind ik dat je altijd actief bezig bent met je klant en ziet hoe ze met sprongen vooruit gaan.

Heb jij altijd al moeite gehad om te beginnen met trainen of weet je niet goed welke oefeningen er allemaal zijn in de sportschool ? Dan bent u bij mij aan het goede adres!
Bij ons staat begeleiding van de klanten hoog in het vaandel. Ook vinden wij persoonlijk contact met de klanten heel belangrijk.

Voor vragen en of opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn te bereiken via Facebook, Instagram en Whatsapp.

Vanaf 1 Februari gaat Kim’s Gym in samenwerking met Personal trainers en is Thom de eerste waar we mee van start zullen gaan!

Voor prijzen en meer informatie kunt u appen naar: 0628180467

Met sportieve groet,

Thom
@tgpersonal_training

#fitness #fitnessmotivation #personaltrainer #motivation #gymtime